Saturday, February 23, 2008

Winter Wonderland in Newark / New York






I am experiencing another snow during this trip. This time it is much thicker than last week. I hope it will melt soon as I will be leaving tomorrow evening. It was a very long time since I had this experience i.e during my unviersity days in London. It is good to have this feeling again once in a while.

3 comments:

Ahmad Al-Hadi said...

I have always wondered mcm mana hang ambik gambaq hang sendiri aa? Ada kawan ikut ke atau hang minta new yorker tolong tangkap?

Teringat mr bean suruh org tolong tangkap gambaq dia.. terus org tu kebas camera dia... hahaha...

Mohamad said...

kalau gambar yg dekat dan muka aje tu ambil sendiri la. Yg gambar winter sonata tu aku dera staff aku suruh dia ambil.. Hai Kodi lama tau tak merasa snow.. Dulu masa kat Woolwich aku ajak Che Not bergambaq... and buat snow man... Dia habaq kat aku "Eh hang nak, hang pi la sejuk aku tak mau ah" Kecewa aku. Terkebil-kebil tengok snow berguguran... So la ni aku dah hilang malu dah tak kira sape aje aku sapu suruh ambil gambar aku...

LaraHati said...

maha suci ALLAH yg menjadikan langit dan bumi dan sekalian makhluk2 diantara keduanya... sungguh indah n cantik sekali waktu salji berguguran... LaraHati kat sini terkesima melhatnya, walaupun sekadar gambar. apatah lg en.mohamad yg mengalami sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com