Sunday, June 19, 2011

Happy Father's Day 19th June 2011

Ucapan dari Anakandan Yan and Aida Sekeluarga

For all the love,wise words,joy - I thank you Dad. Happy Father's Day - Aida
Happy fathers day dad -Yann

Ucapan dari Isteri Tercinta

selamat hari bapa..u adalah bapa yg terbaik utk anak2 kita

Wish dari Anakada Tercinta Nur Jeehan

happy father day's
:)

Posted By Anakanda Tercinta Mohamad Nazmie

You may have thought I didn't see,
Or that I hadn't heard,
Life lessons that you taught to me,
But I got every word.
Perhaps you thought I missed it all,
And that we'd grow apart,
But Dad, I picked up everything,
It's written on my heart.

Saturday, June 18, 2011

Post Happy Father's Day Dari Anakanda Tercinta NurBalqis...

happy father's dad 2 all dad in d world :)





ngee :D happy3.. haha.. hey, 1stly, happy father's dad 2 my lovely dad..the most amazing, awesome and happening dad in d world~ my dad really sporting~ :D he will do anything 4 his daughters..
(ah suda.. tah betul ke tidak grammar nieyh)
i remember my sweet memories with daddy.. ustaz pena cakap, ayah niey, awak nampak macam ta berjasa kan? tapi sebenarnya diale orang yang pergi kerja , susah payah na dapatkan duit untuk kita..uhukss ,, *blushblush haha~ poyo seyh nur balqis mohamad niey.. ish3:)

uhh sekarang i na belaja science lak ea..
aim: to show my love to my lovely dad..
observation: everybody love their own father.. isnt ? yes ofcourse :D
conclusion: Nur Balqis Mohamad <3 Mohamad A.Jamal..

Post Happy Father's Day Dari Anakanda Tercinta NurDeanna...

daddy daddy ,happy father's day :) present tak ada lah :D tapi ,tak apa .birthdady daddy nanti ,kita orang beli hadiah besar punya .lagi besar dari mummy punya .besar macam teddy bear i .haha :D


i tak rapat sangat dengan daddy .tapi ,ada juga cerita cerita dengan daddy .i lebih rapat dengan mummy .tapi ,perangai i banyak ikut daddy .contoh ?i minat chess macam daddy and tak minat bola jaring seperti mana mummy minat :) i pakai speck macam daddy .and banyak lagi .genetic information :)


ingat masa tadika .i nak sangat masuk tadika .so ,daddy bawa pergi tadika dewi .bila balik ,mummy tanya mana i ,daddy cakap dah pergi tadika .then ,masa kat ipoh .i cakap ,i nak masuk tadika yang pakai tudung .so ,daddy cari kan tadika and finally masuk tadika pasti .masa darjah 1 ,daddy yang bawa pergi daftar kat sekolah .masa darjah dua ,daddy temankan masa rehat and on that day ,i terjatuh .ingat lagi .time tuh ,i pengawas .jatuh sebab kena langgar dengan budak kot .masa darjah empat ,daddy datang sekolah masa hari terbuka untuk ambil kan result .masa darjah enam ,daddy call dari qatar ,tanya result upsr .and time tuh ,daddy yang tak tentu arah .keluar masuk toilet .masa form one ,daddy cakap good luck at the new school .masa form two ,daddy banyak bagi nasihat untuk study and form three ,daddy nasihatkan and suruh belajar elok elok .so that ,i can get 8A's for my PMR .


daddy selalu bawa pergi jalan jalan bila balik malaysia .daddy selalu bagi ,what i want .laptop ,camera (even anak daddy yang lain jahanam kan .tak patut betul .i should ask abang untuk betul kan :D) ,handphone ,books and everything .


daddy selalu bagi nasihat .on how to success ,study and everything .bagi i ,daddy merupakan daddy terhebat di dunia .why ?sebab daddy hebat :) daddy ajar bila i tak faham .daddy ada bila i need you .daddy dengar cerita i .bagi i ,daddy i tak sama macam orang lain .he is the best among all


tau tak ,masa form one ,i buat karangan pasal you .last year oral i buat pasal daddy .i dapat A .this year ,i buat lisan pasal daddy jugak .tak tau result .hopefully A .


i teringat masa sabrina datang rumah .time tuh daddy tengah nyanyi dalam 'gua' .sabrina cakap ,suara daddy macam M.nasir .then ,i teringat kak naf cakap ,daddy handsome .


Ir .Mohamad bin Abdul Jamal .kenal ?tuh lah my beloved daddy :)if tengok man mad marvel of klcc ,sure kenal daddy .kan daddy kan ?bak kata daddy ,'i kan famous :)' ye .daddy memang famous .


HAPPY FATHER'S DAY .I LOVE YOU :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com