Thursday, February 28, 2008

Menguruskan Urusan Peribadi

Dah lebih 2 minggu tak de kat Malaysia dan banyak perkara pula nak di bereskan. Pagi tadi tak semena2 tingkap kereta di belakang tak boleh pulak tutup. Kalau nak tangguhkan bimbang juga nak bawa kereta ke sana sini. Nak ambil cuti, hmm appointment penuh sampai minggu depan. Lagi pun nak kena buat IC anak sulung yang sudah masuk 12 tahun baru-baru ni. Jadi terpaksala ambil time-off petang tadi untuk nak uruskan urusan peribadi. Alhamdulillah selesai sudah semuanya. Tapi yang masih tak selesai ialah my jet lag. Dah dua hari lewat bangun dan hari ni lak tertidur lagi masa di workshop. Hopefully it will be over by this weekend.

2 comments:

kaki RenanG said...

Oh yer ker...Kesiannya.....TU Lah IngaT OrG jer boLeh MERajUk di BiLA dI TinggALKAn LaMA-LaMA. KeREta PUn ada JUga PeraSaANya..ehhehehheh
HoPefuLLy..MAsa Tido Tu dah Balance lah...DAn back To Normal Yer....
AtaU Pun DaH sErasi Di America Kot... YelaH Dapat NaIK KEta BEsar ari TU Kan..ehhehehheheheh

Mohamad said...

Ye la mungkin kete tu jeles tengok tuan dia dapat naik kete besar tu yg tunjuk perasaan tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com