Sunday, August 30, 2009

Sejarah Binatang Kesayangan Dalam Hidup Saya - Part 3


Selepas Kiara agak lama saya tidak membela kuching kerana nasihat doktor tak elok bela kuching kalau ada budak-budak kat rumah. So saya terpaksa la akur. sehinggalah satu hari anak saya yang nombor dia menyuara kan hasrat untuk membela kuching.Dan saya izinkan. Dia kasihankan kuching yang di jumpa di sekolah yang tiada ibu. Kami bawa pulang kuching tu dan beri makan susu dengan syringe tapi kuching tu dak survive. Akhirnya saya kata okla dan kami beli Cindy kuching persian macam kuching siam. Tapi Cindy ni angah yang banyak jaga dia. Fasal saya ni terlalu la sibuk dengan kerja... Sekarang Cindy dan dua kali beranak. Anak kelahiran pertama ialah Cun dan Cute dan keliharan ke dua Candy. Baru-baru ni Cindy beranak lagi dan terpaksa bagi kat orang. Hanya yang tinggal Cun dok kat KL dan Cindy dan Candy di Johor.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com