Friday, August 28, 2009

Adengan Lucu Wawa

Pagi-pagi lagi lepas sahur saya call Wawa. Wish dia Happy birthday and tanya dia samada dia dah dapat present dari saya ke belum. Dia kata belum lagi; rupanya kakak-kakak dia dah berpakat buat-buat tak tau....

Wawa memang minat sangat Tom and Jerry. Masa di Doha dulu pun siang malam tengok Tom and Jerry. Dan kepala dia pun ligat macam tu dan dari situ dia belajar la bahasa inggeris sikit. So pagi tadi dia tanya Along.. What day is today? Along kata " Today is Friday". Dia kata no and dia jawab "Today is my birthday". Hai budak bijak seorang tu.

Memandangkan dah duduk jauh begini; saya bagi hadiah untuk tidak orang sekali yang akan menyambil hari jadi di bulan August, Ocotber dan November. So untuk Kak Uda saya beri handphone dan untuk Aan and Wawa... Costume Tom and Jerry.

Menurut isteri saya gelagat mereka macam Tom and Jerry... Jerry siap pijat ekor Tom lagi.. HAHAHAHAHA... Well I really miss them...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com