Sunday, August 30, 2009

My PFAA Fans






Memandangkan Azimah dan Liya kerap singgah di Blog ni; nak juga letak gambar you all masa datang ke rumah. Tak salah masa tu hari raya kot. Hai siap bergambar kat garden lagi kan. Tu la Azimah dulu aku cuba la juga padukkan Liya tu dengan Melmes; tapi tu la orang kata jodoh di tangan tuhan. Tak de jodoh agaknya. Hai kalau tidak dah ramai dah zuriat dia....

1 comment:

Zimah said...

Ha!Ha!Ha!A.Mat,at last tersiar gak gmbr2 tu di blog ni...ni klau Liya tgk gmbr dia ngan pakwe dia si Melmes tu,msti gelak beso dia...betul la jodoh di tgn Tuhan, klau tak Liya dh tak duk kt M'sia ni gaknya...Ape la kabo yg lain2 tu ye?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com