Tuesday, January 20, 2009

Wake up Call - Job Street

Sejak kebelakangn ni banyak betul dapat call pagi-pagi dari Malaysia.2 hari berturut-turut to my Maxis number. I memang maintain nombor tu kerana senang nak buat banking dengan Maybank fasal dia akan hantar TAC.

Jadi semalam dapat call dari student UTP hendakkan informasi tentang UTP. Maklumla orang baru bangun tido jawab pun mami lagi...

Ari ni pula dapat call dari Raj Jobstreet nak offer keje kat Malaysia..I cakap la I dah keje kat Doha. Dia kata kalau dia bagi better offer dan I pun tanya lah how better is it? So bila dia mentioned berapa yang terima sekarang dia kata ooo itu tak ter counter. But I still keep my option open.

I think I am here for a purpose... Timba seberapa banyak pengalaman, Habis segala hutang-hutang ada saving baru la balik. What say you?

1 comment:

N A Z M I E S K I said...

I would say save a lot of money there in Doha Qatar untill Daddy being millionaire.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com