Saturday, January 17, 2009

Impian Terlaksana - Jemput-jemput

Akhirnya impian untuk masak jemput-jemput terlaksana akhirnya. Sejak datang sini dah lama tak masak jemput-jemput. Al maklum aje la nak masak cam ne kat hotel ni kan. Tapi hari ni saja try masak guna hot plate akhirnya berjaya. Tapi la lama nak masak satu adunan. Fasal hot plate tu ada thermostate. Bila dah panas dia berhenti dengan sendirinya. dekat satu jam la nak memasakkan satu aduan jemput-jemput. Tapi tak pe janji impian tercapai.

The moral of the story, kalau nak seribu daya dan kalau tak nak seribu la dalih....

Itu la kesah orang mengidamkan jemput-jemput... tapi termasin la pulak.. bedal aje la.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com