Tuesday, October 21, 2008

Alhamdulillah Sempurna Sudah Puasa 6



Alhamdulillah Hari ni sempurna sudah puasa 6 di perantauan. Sebenarnya memang nak puasa dari Malaysia lagi tapi di fikirkan ada open house sana dan sini terpaksala tangguh dulu. Memangkan masa sampai Doha saya masih jet lag. Saya akan bangun pukul 3 pagi dan 8 pagi waktu malaysia. So ape lagi bersahur saja la. Nak tahu sahur ape? 4 keping roti butter dan jam. Dan buka pula? Ikut dan kadang makan buah, nasi bukhary, ayam golek, bryani ikan dna maggie pun ada. 

Hari ni dapat invitation dari Izam. Wah dah seminggu tak makan masakan Malaysia. Last time pun kat umah dia juga. Masakan Murtabak dan Mee Hoon goreng. Well, sempat juga bersembang fasal pengalaman masing-masing hidup di perantauan which I plan to write soon. Mungkin my blog visitors also like to know how is life here kan.. Nantikan aje la. Tapi tak tau la bila nak mula tulis ni. Mungkin hari Jumaat ni kerana hari Jumaat ialah hari kelepasan di sini. 

so bagi mereka yang teringin hendak ke sini ikutila coretan saya nanti....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com