Thursday, November 13, 2008

Comments from my Ex Staff


I guess this is complimentary comments about me by my ex-staff. This is what he wrote as published in his blog www.saiffpj.blogspot.com

Salam buat semua , well kat sbelah tu my ex bos Ir. Mohamad A Jamal , seorang boss yang berkarisma serta bijak dalam segala segi. Selama 2 thn i keje ngan dia , dari segi keje dia memang detail kadang2 tu gaduh juga ngan dia , Sorry yer BOSS hehehehe. But dia tak penah ambil hati sikit pun tu yang i respect dia sangat2. Now dia dah duk jauh nun dia Qatar sana. Dia dapat peluang yang bagus kat sana Alhamdulillah semoga boss cepat kaya hehehehehehe. I citer lah sikit pasal my boss nie yer .. my ex bos nie memang tak leh nampak warna hijau , kereta , laptop , mouse semua hijau. Yang paling penting dia minat menyanyi ermmm suara dia memang perhhhhh hebat kalau dia tak nyanyi heheheheh sorry boss.... suara dia sedap saja aje buat lawak heheheheh ... dia minat giler ngan anuar zain , dreams my bos nie nak jumpa face 2 face ngan anuar zain n berduet skali ngan dia tu yang penah dia citer kat saya .. hope dream came truth lah boss hehehe... orang nyer memang smart, segak ... cara dia bercakap , penampilan , berjalan penuh ngan keyakinan. puji lebih nie , heheheheheh so tak ader apa apa ker bosss hehehehehhe ... ermmm slama ngan dia ader pahit n manis sbagai satu team , bila difikirkan balik betul juga apa yang dia ckp dan juga baru sy teringat satu pepatah Orang yang memuji kita adalah musuh kita tp orang yang sentiasa kritik kita adalah kawan kita ....lu fikirlah sendiri alamak dah macam nabil pulak , sambung balik citer my boss. my bos nie tak penah lekang ngan senyum mcm sy juga hehehe ....ermm setakat nie aje lah saya buat coretan pasal my boss... boss saya doakan semoga bos berjaya ngn apa yang bos lakukan ... dimurahkan rezeki , dilindungi allah dan sentiasa ceria yer bosss... Salam

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com