Friday, January 18, 2008

Uji Bakat AF6

Baru-baru ni a friend of mine proposed that I should participate with the audition for AF6 since Astro has increase the age limit to 45 years old.. Hmm makna nya I am still qualified tau bagi those yang tak tau berapa umur saya. Maklumlah sebelum ni I selalu menyanyi sorang2 dalam kereta bila sangkut dalam jam. So I told my friend, I ni tak pandai menari. Dia kata MAwi and Faizal pun tak pandai menari tapi dia menang... So in the end I kata I tak nak la publicity murah dan gossip-gossip panas dalam file sulit AF hehehe.

So kalau nak tau antara yang pergi Audition ialah adik kecil ni.. Saksikan la.


Ok sila la undi...

Komen Kak Ogy? Suara Lantang tapi picting ade sikit lari sana sini but it is OK..
Komen Adlin? Expressi muka tu ada dan sampai. Suara tu kena lontarkan lagi tapi overall bagus good effort...
Komen Aznil? Adik kalau anuar zain tengok adek menyanyi menangis dia dek.. mesti dia boleh belajar dari adek expressi muka tu.. Alahai Cute la adik ni.. hehehe

2 comments:

kaki renang said...

nie lah dia calon terbaik bagi AF6 hehehe
so sesiapa yg berangan nak masuk tu dan hampir menghampiri umur yg di hadkan..kena lah berjaga2... ehhehhe
memang comel adik nie..
nasiblah dia kecik lagi ..kalau tak dah masuk meminang tu hehehheh
Jangan Lupa VOTEE adik nie key ...

mOhD^.^rAz said...

haha..
dis video...
memang cute habis...
kalah mila kalau lawan adik nie..

naper abg x p audition??
rugi tau..
sia-sia jer bakat yg ada tue..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com