Saturday, January 5, 2008

Seri Pengantin Resort Janda Baik

Balik dari rumah pengatin di Raub tadi, diri ini teruja setelah mendapat seri pengantin. Jadi kami terus pergi ke Seri Pengatin Resort di Janda Baik, Pahang. Pemilik resort tersebut adalah kawan lama dan dah lama juga tak berjumpa. Memandangkan resort tu di usahakan dari titik peluh sendiri, banyak perkara yang perlu di buat sendiri.

Alhamdulillah dengan tekad dan berkat kesabaran, resort itu semakin popular dan di kenali. Syabas... Seperti biasa outdoor saya di Seri Pengantin Resort ialah untuk membuat photoshoot untuk di kongsikan bersama Bloggers.

If you want more information about the place, kindly visit the website @ www.seripengantinresort.com.my

and article on NST (click here) about the place for your reading pleasure.. Jom kita pergi outing di situ?




3 comments:

kaki renang said...

PErmandanGAn yG CAntik ar di RESort niE...TEruja LAk..
nie KAlAu daPAt FotoSHoot dari En Mrj laGI uPPhhhhhhhhhhhhhhh da...
hehehhehhehehhe....
TaPI sayANG ar GambaR ORg di AmbiL yg Mebberi CoMMent nie....TaK daPAT di SiarKAn.... deMI KeseLAmatan Hak TerciPTA TErpeliHara...

cempakasari said...

Hi uncle!!..woohoo..its great to see your awesome blog in here!! and would like to say huge thanks for all the support you gave to mama and all of us all this while..jemput2 lah selalu datang ke resort ya! cheers!~~~ Cem ~~~

Mohamad said...

Well Chem I am surprise to see a lot of article being written about Seri Pengantin so uncle nak tumpang glamour dan tuah orang la kan. Keep it up you deserve for all the hard work that you have put all these years. Be steadfast and you will bear the fruits one day.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com