Friday, November 6, 2009

Gardening @ Musheireb Residence






Pergi beli pokok semalam untuk menhias dalam apartment dan selebihnya untuk Balcony. Ada beberapa pokok yang di beli antaranya roses, Bunga Raya, Jasmine. So petang semalam tak de keje lain melainkan berkebun je. Macam la besar tempat untuk nak berhias. atau untuk di tanam. Boleh tanam dalam pasu aje, maklumlah dalam tanah sini mahal kan. Nak duduk rumah yang ada kawasan tak mampu. Mau dalam QAR 20 K sebulan. Anyway kepuasan diri tu yang penting. Ingatkan bila duduk Doha ni tak de chance berkebun. Tapi masih boleh lagi. Tulah kan kalau dah minat tak boleh buat apa la mesti nak bercucuk tanam gak...

3 comments:

Abu Ikhlas said...

mat, kalau dah ketagih tu ketagih jugak la.... hehehehe....kat mana mana pun boleh ketagih bukan nanti sungai buluh aje.... Aku dah tak beli pokok dah sebab dah cukup and kucing2 ku dah tunggang langgangkan pokok2 aku tuh

arsaili said...

salam..a good hobby...urban gardening ehehe

julie said...

assalamualaikum,

your poinsetta looks good. we haven't got them yet. they always cheer up the drab winter months.

kak ana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com