Thursday, November 5, 2009

Breakfast - Phrata and Asam Pedas



Menu pagi ni. Asam Pedas ni resepi dari Lea tapi telah di campur macam-macam fasal masa sedang masak tak dapat rasa yang nak di rasa so sebagai tambahan dah masuk sos tomato, lemon, hmm nak apa lagi. Tapi rasa OK juga. Terima Kasih Lea atas resepi Asam Pedas.

2 comments:

julie said...

Muhammad, this weekend, akak and mit masak asam pedas kepala dan isi salmon, teringat kat awak. bila nak visit kami kat USA ni, boleh masak untuk u? macam-macam letak, okra, eggplant, sayur jeruk, daun kesum cilantro (tu mit punya resipi tu letak cilantro) sedap.

Mohamad said...

Kak Ana, Masa I masak ni pun I teringatkan Kak Ana. Hai niat di hati memang nak ke sana. In fact kandang I tengok ada gak flight offer tapi ingat nak bawak mem sekali. Tengok la nanti kalau ada rezeki. Mana tau tunggu Muhammad kawin ke kan insyallah. Salam tu Abg Omar, Mit, Muhammad, Rasheed and my lovely Aliyya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com