Friday, November 13, 2009

Apire Park



Found this unique tree in the middle of Aspire Park and like to share it with you.

5 comments:

Abu Ikhlas said...

mat,

İt is nice to see you really enjoy your moment. Tak terasa macam muda 10 tahun ke????

N A Z M I E S K I said...

hmmm... i noticed that daddy make a signature jump on every photo u have nowadays. LOL!!! usually nazmie je yang buat cam tu. hihik.....biasalah kan. anak beranak. :)

Mohamad said...

Sebenarnya Not kita kena exercise untuk nak maintain. Jumping is also a kind of exercise. Itu pun aku belajar dari anak aku Nazmie. Ni la nama dia anak borek bapak rintik... eh betul ke???

nikman19 said...

mad, still have to learn from pro...
tangan kena depakan... jangan angkat ke atas, nampak macam tengah bergayut... lebih afdal masa melompat satu tangan ke depan satu ke belakang dan tak sama aras. lipatan kaki bagus... cuma masa melompat angle kena betul... camera angle 90 darjah - kurang bagus... overall 4 bintang dan satu bucu (4.2 bintang)

Mohamad said...

Hai 4.2 bintang aje ke Nikman? oklah 4.2 pun 4.2 la terima kasih dapat juga bintang kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com