Saturday, December 20, 2008

Kurang sihat

Semalam badan ni rasa tak sedap aje sambil sakit-sakit belakang. Jadi pergila jumpa tukang urut yang bekamkan saya dulu. Dia kata dia tak expert dalam mengurut kerana dia pakar bekam tapi saya kata tak kesah la fasal dah tak tahan sangat. Mungkin di sebabkan perubahan cuaca yang ketara. Sekarang ni sejuk betul rasanya dalam 10 deg C. Semalam lepas urut terus telan panadol dan tidur. Pagi ni pergi gak kerja fasal kerja kat office je bukan kat site.

Itulah kalau duduk sendiri di perantauan kena cekal terutama bila sakit2 begini. But I know I am going to be OK. Lagi pun hari ni half day dan saya tak nak manja kan diri ini... Kalau kat Malaysia tu dapat treatment macam VIP. Makanan di hidang di katil.... tapi kat sini kenala gagahkan diri. Itu la kehidupan.

So bagi yang bercita-cita nak kesini fikirkan la masak-masak. Boleh ke hadapi semuanya ini. Bukan apa itu sebagai nasihat dan pembakar semangat.

OKlah hari ni half day, ingat petang nanti kalau ok nak pergi cari thermal wear to keep myself warm masa winter ni....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com