Saturday, April 5, 2008

Nadjwa Sports Day


Today is Nadjwa sports day. Bukan main excitednya dia. Pagi-pagi lagi dah bangun. Dia ambil bahagian dalam dua acara. Satu acara dapat nombor satu dan lagi satu nombor 3. Hai ibubapa pun ambil bahagian dan kami tidak ketinggalan masuk bahagian dalam acara lontaran kasih. Membaling belon yang berisi air pada pasangan. Tapi kami baru lontaran ke dua dah pecah. Saja nak bagi semangat pada anak-anak . Kasi moral support la kan.

6 comments:

e said...

Hi
You have a great blog!
Let me invite you and
everyone you want to:
eBambi
Present yourself
and meet your friends.
Join now:
http://www.ebambi.com

Té la mà Maria - Reus said...

very good blog, congratulations
regard from Catalonia Spain
thank you

Mohamad said...

Thank you for dropping by. I will take a look at the file. Feel free to link me you your blog.

Anonymous said...

Mohamad,

Comelnya Nadjwa. Rupa macam Wa. Akak tunjuk gambar dia kat Aliyyah, cakap ni cousin dia.

Kak Ana

Mohamad said...

Kak Ana empat 4 banayk rupa Wah. Yg No2 je ikut muka I. Kak Ana ape khabar? Ari tu pegi umah kak atie dah ajar dia buat blog dah...

Anonymous said...

Akak kabar baik. Nanti bila akak dah buat blog, I'll tell you, Insya Allah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com