Sunday, April 20, 2008

Happy Birthday Mummy and Daddy



This week we decided to visit my in law and my mum. We thought we wanted to give them a surprise visit and celebrate their birthday. My father in law birthday on 21 April and my mother in law on 20 April. So yesterday we went to Angasana and bought some gifts( belikan baju aje untuk mereka) for them and my wife bought them a birthday cake.

So sambil nonton AF 6 yang boring malam semalam, masa break tu anak-anak saya pun bawala kek sambil menyanyikan lagu Happy Birthday... Mereka puzzled and surprised. I told them that I am gonna take some pictures and they said, "we are not properly attired". Kita kata tak kesah la... fasal kita pun pakai baju tidur. Abah kat sepanjang umur abah.. dah 70 tahun baru celebrate Birthday dan dapat present. Terharu juga mendengarnya. Tu la kadang kita anak-anak ni terlepas pandang dan lupa yang mereka pun ingin di hargai... Kami harapkan kunjungan kami di hujung minggu tu telah menceriakan mereka. Walaupun hanya sekejap, kami berharap kehadiran kami memberi makna buat mereka.

2 comments:

Anonymous said...

Assalamualaikum

Thank you Mohd for posting their pictures. Rindu Kak Ana kat both of them. Kita ni kan Favourite anak saudara masa kecik-kecik dulu, che wah!

Insya Allah, hope to see you all soon.

Kak Ana

Mohamad said...

Walaikumusalam Kak Ana. At least mak and abah ceria hari tu bila kita orang balik. Actually mak tak berapa sihat tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com