Friday, January 14, 2011

Gardening Day

Selepas subuh saya terus alihkan bunga2 yang di beli semalam

Ini lah antar pokok-pokok yang survive musim panas baru ni, saya sempat bawa pokok kemboja dari Malaysia. Tak sabar nak tengok pokok tu besar dan berbunga..

iWind Chime yang di beli di Macap, Johor memberi irama yang menarik terutama bila di tiup angin. Maklum duduk dekat dengan tepi laut.. sering di tiup dengan tiupan bayu.

Sweet Peas

Petunias




Gardening has been my passion since I was young and it continues till this day. I can't see a baren land untouched. I will definitely turn it into fruit orchard, zoo, or mini botanical garden. Living in an apartment in Jeddah permit my gardening activities but if there is a will there is a way. I ended turn my tiny balcony into my tiny mini garden.

Itu lah kan kalau dah minat semua boleh jadi. I feel alive looking at the plants kept growing everyday and especially this time of the year, with petunias sweet peas etc. Hai kalau nak ikut kan hati nak aje bela heliconia but this place it is a challenge to grow heliconia especially during summer where it can gets very hot. Harga Sweet Peas dan Petunias pun SAR 1.50 sepokok so boleh la sering di tukar gantikan pokok2 tu.

So itu la taman mini saya di Al Hamraa....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com