Sunday, June 15, 2008

Happy Father's Day




I had an outing today pergi ke Klang Parade tengok Mr Selangor Body Building competition. Balik-balik rumah dapat gift dari anak-anak untuk Father's Day....

Maaflah peminat blog saya .. kerana lama tak tulis. Bukan nya apa.. terperanjat dek kenaikkan harga minyak. so sekarang baru reda.... Dah nak buat cam ne. Nanti la bila tenang saya akan tulis padangan saya tentang kenaikkan harga minyak..

2 comments:

jaiman said...

Isyy takyah lah che mat, citer benda lain je lah, malam tadi Tan Sri Hassan Merican dok citer pun rasa malas nak dengar, harga minyak dok camtu gak, saya sejak isi minyak petang sebelum harga naik tu, tak isi2 lagi sampai hari ni...pandai pulak berjimat tuh hehehe

Mohamad said...

tu la i pun baru isi minggu lepas. kalau boleh nak simpan gak minyak RM1.92 sen tu selama mungkin tapi nak buat cam ne. hari-hari nak g kerja. ingat nak pasang NGV la. Tak larat rasanya. Tau kat memana nak pasang?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com