Sunday, June 15, 2008

Fish Therapy






Masa di Klang Parade ada lah namapk this Fish Therapy. Saya pun cuba la. Hmmm mula-mula tu rasa pelik sangat. Macam kaki kena geletek dek ikan-ikan kecil tu. Rasa tak puas ikan-ikan kecil tu mengerjakan kaki saya tu.. 30 mins for Rm33. Hmm mahal juga tapi that was my personal treat for Father's Day...

Happy Father's Day to all fathers out there...

To know more about Fish Therapy click http://my.88db.com/my/Services/Post_Detail.page/beauty/massage_spa/?PostID=90649

9 comments:

Kaki Renang said...

wah..untung ikan tu dapat makan Kaki yg berharga Emas tu ... ye lah setengah jam jer RM33.. so kiranya kalau ada kotoran di kaki nie jenis high class lah yer.......
kaki ala--ala Tan Sri dan Dato'.. ehehhehehehhehe

Malim said...

pernah nampak article pasal ikan ni... kena bela sendiri lah baru puas buat theraphy

jaiman said...

Kat Tesco Ampang pun sedang ada promosi, dok tenguk gak tapi geli aaarrr nak try hehehe

Mohamad said...

memang geli tapi kena control aje. especially bila semua berkerumun kat kaki tu..

mamadou said...

first time to konow about therapy.....bagus ke???

Rush Murad said...

pernah dengar pasal fish therapy ni.... teringin jugak nak try.... cuma takut tak tahan geli....

Mohamad said...

cuba la tapi bila banyak ikan tu kerumun tu memang terasa geli...

khairul azhar said...

dekat times square only cost rm28 for 30 mins..n then die punye kolam kat sane lg cantik...siap letak aquarium besar letak shark 2 ekor..jgn letak kaki dlm aquarium tuh plak..hehehe

Mohamad said...

hahaha.. lain kali pergi kena bela la ikan tu tak payah pegi sana lagi.. hari-hari boleh suruh dia cucikan kaki i..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com