Sunday, December 30, 2007

Lelaki Ini buat Semua Orang Tersayang - Selamat Menyambut Tahun Baru 2008

Saya amat meminati Anuar Zain dan telah mengikuti pekembangan beliau dari Lagu popular beliau berjodol Kain Pelikat hinggala album terkini Lelaki Ini. Walaupun album ini mendapat kritikan terhangat kerana mengunakan tenaga import di dalam pembikinan album ini, saya tetap menyokong dengan tindakan kamu Anuar kerana ingin membuat suatu perubahan dan pembaharuan di dalam industri musik kita demi memberi sesuatu yang terbaik untuk semua peminat. Walaupun saya amat meminati Anuar, tetapi saya tidak berkesempatan untuk menyaksikan beliau perform live. Sebagai sokongan saya membeli CD dan VCD yang original tau. Salah satu impian saya ialah berjumpa Anuar secara live, have lunch atau dinner bersama-sama dan.... kalau boleh berduet bersama dia hehe... Harapankan impian tu akan menjadi kenyataan suatu hari nanti insyallah. Saya pernah had a close encounter dengan Anuar di Suria KLCC sebanyak 2 kali secara live tapi kerana terlalu excited dan nak control MAcho... tak tegur pun. Lagi pun masa tu dia sedang sibuk membincangkan sesuatu dengan rakan dia dan rasanya masa kurang sesuai... Hai maklumla artis terkenal... So untuk nak memenuhi impian sendiri disini saya nak share lagu lelaki ini ala saya buat tatapan semua... So kalau la Anuar terdengar lagu saya ni jangan la marah kalau feel tu tak sampai dan pitching ke laut.. Almaklumlah saya budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan. Tu la nak masuk program reality dah terlebih umur... So kalau tak sedap jangan komen... Sorryla masa shooting vedio clip ni pun tak betul orientationnya. Nak rotate tak tau nak buat cam ne... so dengar aje la eh buat dendangan semua buat menyambut tahun baru 2008 khas untuk semua yang orang tersayang...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com