Thursday, November 29, 2007

Jemputan Kahwin





Semalam saya menghadiri jemputan kahwin di Dewan Perdana Felda. Antara orang kenamaan yang turut hadir ialah Sulatanah Johor. Majlis itu penuh dengan suasana ceria dan gembira dan saya tak lepas peluang untuk mengambil shot untuk koleksi photography saya...

3 comments:

Anonymous said...

wah...pelamin yang cantik dengan bunga2 yg nampak fresh dan warna kuning yang melambangkan kemewahan dan keceriaan..tetapi sayang lah..model yang berdiri tu tak nampak sangat la....nie mesti jurufoto yg shoot tu belum menuntut ilmu dengan sepenuhnya lagi kot. ehhehehheheh
walau apa pun memang meriah....

Anonymous said...

PenganTIN PerEmpuan Mana eK...?
PenganTIN LELaki JEr ker NAk Glamour SEOrang..TAk Patut..Tak PATut hehehehhehehhe...So MakAn BanYAK ar MaLAm tu..HAti2 JanGAn MAsuk SemULa KE KELAB Roi...MEnyesal tak Sudah NAnti.. HAHAHAHAHAHA.....
MEmang WORldddddddd.....

Mohamad said...

Wah meriah meriah jangan tak meriah. Cam tu la kekawan.. Tu la tiap kali menghadiri majlis perkahwinan tu mesti semangat naik semula. Teringat dulu masa belum kawin. Sampai satu ketika malas nak attend wedding kerana malas nak jawab soalan2 panas tentang "Awak bila pula nak kawin". Selepas terlalu kerap soalan panas tu di utarakan saya terus mengambil kepututsan untuk tidak menghadiri majlis perkahwinan.... Tapi syukur la ade juga jodoh saya.. dan kahwin juga akhirnya.. Tapi kadang terkilan juga masa kahwin dulu tak lah semeriah yang ada cam dalam gambar tu... ya la semua kena keluar sendiri kan.. ala kadar aje la dan syukur bebanyak kerana yang penting ialah Nikah dan tanggungjawab selepas kahwin... Well to blogger yang masih belum berumah tangga dan ingin mendapat khidmat nasihat pakar runding perkahwinan.. sudi2kanlah hubungi saya .. boleh la beri nasihat ape yang termampu. Terima KAsih and salam to all.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com