Tuesday, November 13, 2007

Finally my dream comes through







Hmm memang dah lama bercita-cita nak pergi ke negeri di Bawah Bayu. Permulaan perjalanan penuh dengan suspens. Will it be an exciting trip? Flight pergi delay sikit tapi sesampai aje di KK, check in di hotel dan terus pergi makan. Hari pertama menjelajah ke bandar KK. Pada malam nya sempat berjumpa kawan lama dan makan malam di Jesselton. Keessokan harinya pergi snorkelling di Manukan Island about 20 mins dari KK. Snorkelling sakan. Exciting but the corals are not that great compared to Tioman but it was fun. Hari seterusnya pula rent a car ke Kinabalu Park. It was a winding and scenic drive. Mujurla ade guide yang sudi menjadi penunjuk arah dan teman berbual. and the final day sempat ke pasar filipina untuk beli oleh2 utk di bawa pulang.

4 comments:

Anonymous said...

wah.....seronoknya....
cantik ar permandangan kat sana..
mesti sejuk kan....
apa2 pun... gi seorang jer ker...?
hehehhehe.....
enjoys tengok....

Anonymous said...

askm,
Bestnye kah pegi sabah? how's the trip there? sempat juga eh....take photoshot gelang kristal emas swasa. What a sweet and lovely moment u have.....

Jamzan

Mohamad said...

The trip was OK and wonderful tapi tak cukup masa hopefully to go there again...

mOhD^.^rAz said...

Huhu..
jeles bangat..
xpe2...
adik abg nie akn ke sana gak nanti..
tunggu je la..
hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com