Saturday, November 24, 2007

Eye on Malaysia

















Dah lama teringin nak naik Eye on Malaysia only today berhasil. Mulanya nak pergi buat night photoshoot dengan kawan tapi last minute dia cancel so kenala pergi sendiri dengan isteri... Lihat la sendiri gambar yang di ambil. OK tak?

7 comments:

mOhD^.^rAz said...

ada peningkatan..
hehe..memang lawa gambar2 nie..
da la p sana tak ajak..
sedeynye hati...

Anonymous said...

wowwww....
tak terkata2 dan melopong mulut menonton kecantikan gambar yang di tonjolkan..bukan sebarangan juru foto mampu ambil nie....
lepas nie bolah lah booking terus... tak tinggalkan no phone pun untuk di hubungi.........

Mohamad said...

hai kalau interested tu email aje la kat saya mohamadhaj@gmail.com.. hantar no tel kat sini bahaya.. nanti ramai lak peminatnya... hai almaklum la kan....

Anonymous said...

nice picture to catch...
but neet more dramatic since to make more powerfull appearance...
nice try....i love it.
*zaman*

Anonymous said...

gambar membawa seribu maksud...
RODA melambangkan kehidupan yang perlu di lalui..
warna2 adalah simbol kepalsuan yg membuat org tertawan...tetapi bila didekati hanyalah besi yg tegak berdiri aje...
suasana malam melambangkan romantiknya.....suasana yg membawa seribu makna...
zaman IT nie email2 lambat la....
Glamour yg betul bukannya omong2 kosong jer deh.. hehehheh

Mohamad said...

Terima kasih atas segala comment anda semua. Ianya sebagai pembakar semangat saya agar lebih gigih utk meningkatkan lagi keupayaan utk menjadi yg terbaik dalam dunia photography.

Perjalanan Seorang Arkitek said...

best ke masa naik eye on malaysia?pergi tak ajak org.pergi sorg je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com