Thursday, June 10, 2010

Perfume



HAri tu masa pergi ke Balad kami sempat singgah ke kedai Perfume. Mereka ni jual perfume tester dan harga ni pun murah gak. Bayangkan semua tu saya beli dgn harga SAR500!. So ada sesiapa yg berminat boleh buat business ni...

Ni beli sampai 4 botol kalau tak wangi sengaja la kan..

3 comments:

Mr Final said...

wow... byknyer... hadiah satu kat sini leh bro.. haha

SyuQ said...

minyak wangi kat saudi memang agak murah...

N A Z M I E S K I said...

Nie mesti daddy tak try wangian sebab belum tau akan perfume yang daddy beli. Patutlah murah sebab tak leh try wangi ke tak. hahahahaaha.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com