Tuesday, June 1, 2010

Pegalaman Baru di Jeddah dan mulanya kerja baru

Ni la ruang tamu yg tak de TV dan Air Cond. Hanya satu AC je yg ada iaitu di bilik tidur. So bila musim panas ni dok kat bilik aje la fasal nak sejuk kan...


Ni hallway ke kitchen, toilet dan bilik tido.


Ini kitchen yg comel tapi cukuplah dengan cutlery etc.

Bilik air yang ... Ok la...

Bilik tidur yg hanya ada satu bantal utk satu katil.. lembik bantalnya tu.

Rupa depan apartment

Dah bersiap utk pergi kerja. Apa macam ada tokok Tuan Director ke?

Pemandangan dari dalam office

My room alhamdulillah

Sampai ke Jeddah petang semalam dan terus menuju ke serviced apartment. A bit put off fasal I ni high expectation dan compare dulu masa kat Doha kira mewah la dulu. Anyway, ini pun sementara aje so terima aje la. Petang semalam sempat g beli groceries sikit dan balik naik taxi SAR 10. Pagi pergi kerja tumpang Iqbal teman sepejabat dari Malaysia. Sampai office, I was expecting the worst tapi alhamdulillah I like the office set up. Tapi ni pun sementara kerana katanya kita akan pindah ke office baru, hujung minggu ni. Katanya lagi spacious.

1 comment:

N A Z M I E S K I said...

you got nice office daddy but u got an odd and dull apartment. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com