Friday, June 5, 2009

Wawa di Doha

Cuti sekolah kali ni Wawa berkesempatan ke Doha, tapi tak sempat nak ke mana pun walau seminggu dah kat sini baru semalam sempat bawa dia ke Villagio. Itu pun fasal nak pegi ambil spec.. So sempatlah nak berposing kat Lamborgini, dgn Hulk dan Ironman. Itu aje yang sempat.. Maklum lah dah kerja










Wawa pun sempat dapat kawan baru kat sini Sara nama dia. Hai baru ceria tengok bila Sara datang rumah dan bermain toys bersama-sama.. Kalau tak asyik tengok Tom and Jerry aje dari pagi sampai malam...






Dan tak ketinggalan pergi swimming kat apartment di bawah.... itu pun Wawa swimming dengan makchik minah salleh.. ok la itu la serba sedikit cite Wawa di Doha

2 comments:

Nur Batrishya said...

hai best wawa kat doha....x sangka dia tgk tom and jerry dari pagi hingge mlm....x jemu ke???
blh posing lg ek.....ai hulk tu lg besar dari wawa ...hahaha

N A Z M I E S K I said...

wawa comel.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com