Monday, January 25, 2010

Happy Birthday Angah...


Assalamualaikum Angah, Daddy like to wish you Happy 13th Birthday... moga panjang umur, murah rezeki, terang hati, sihat tubuh badan, di beri ilmu yg berkat, berjaya dunia dan akhirat, mendapat kecemerlangan dalam kehidupan, sukses dalam setiap bidang, menjadi anak yang solehah dan hamba allah yg allah redzai....

Angah nak tau macamana daddy sambut birthday daddy masa usia 13 tahun? Masa daddy dulu tak de nak celebrate-celebrate macam sekarang ni. Tak de pun kek ke apa... tapi sehari sebelum daddy dah heboh2 fasal birthday daddy keesokkan harinya... Saja kasi hint kat Auntie Maz and Mak Jid. So bila balik sekolah penat-penat, tengok2 dapat surat macam treasure hunt. aAa-ala amazing race la kalau sekarang. Bila buka surat tu ada clue... So do ikut je la anak panah tu. Kena pusing dari depan ke belakang .. akhirnya sampai ke bilik tidur menuju ke almari baju.... Rupa-rupanya Mak Jid dgn Auntie Maz sembunyi kan coklat cadbury kat dalam almari baju.... hehehe... Itu la satu-satunya birthday present masa daddy berusia 13 tahun.... Fun and Exciting.

Happy Birthday again Angah...



1 comment:

Nur Batrishya said...

thanks daddy...
daddy nk wat cam 2 kat angah pun best gak 2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com