Sunday, February 21, 2010

Pasar Malam 2 @ Embassy
iPada 19 Februari 2010, Malaysian Association of Qatar sekali lagi mengajurkan Pasar Malam di perkarangan Kedutaan Malaysia di Qatar. Sambutan begitu mengalakkan sehingga ada yang terpaksa beratur untuk mendapatkan juadah pilihan masing-masing.

Pelbagai jenis juadah dan masakan yang di jaja dari Laksam, Mee Kari, Kway Teow Goreng, Satay, Kek Lapis Sarawak dan macam-macam lagi. Terasa macam Bazar Ramadhan pula.

Alhamdulillah acara sebegini dapat mengeratkan lagi hubungan rakyat Malaysia yang kini lebih kurang 2000 orang yang menetapkan di Qatar.

Yang Berbahagia Datin, Isteri Duta Besar Malaysia ke Qatar serta keluarga sempat meraikan majlis Pasar Malam tersebut sambil beramah mesra dengan setiap lapisan rakyat Malaysia di sini.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
free counters

World Time


All right reserved © 2007. All materials presented belong to Mohamadj at www.mohamadj.com. Any materials can be reproduced with permission without changing the original content and has to be credited. Other material not stated belong to Mohamadj belongs to its owner.

Copyright © 2009 www.mohamadj.com